Giveaway 2.0 – Airpods 2

Hye guysπŸ”₯
Buat apa tuu ?

Nak tanya ni.. waktu Covid sekarang ni mesti ramai yang susah hati kan ?

Ye lah, nak bayar Bil Air, Bil Elektrik, Bil Astro, Bil telefon, beli topup

Duit kena berjimat2 sebab kita tak tahu sampai bila PKP ni akan berakhir.. Mungkin dipanjangkan😞, mungkin tidak😌

Jadi, sye nak share something pd korang πŸ€—
🀫 Bayar bil dan beli topup dari rumah, Boleh dpt duit balik 😍

Sesiapa nak dapat duit balik n hadiah setiap kali bayar bil, topup, shopping hah boleh follow step ni.

F.O.C Guys

  1. Tekan Link ni & Register
    (Pastikan anda isi nama penuh dan email aktif) πŸ‘‡πŸ»
    https://app.my-smartshopper.com/user/member/registration/?ref=VIP010109280002
  2. Selepas register, Sila screenshot & Hantar pd nombor ni untuk tahu Rahsia pembayaran Bil boleh dapat duit balik 😍 πŸ‘‡πŸ»
    http://www.wasap.my/60183990314/BayarBil+DuitBalik
    πŸ₯³πŸ’°πŸ’³πŸ‘πŸ»

2 Comments

  1. I want win this giveaway because this airpods very nice and cool….this the second Times im join this giveaway i hope i win this giveaway

  2. Epol ensem

    Muhammad Nuri

Leave a Reply

Your email address will not be published.